VS Automatic A/S

Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord hos VS Automatic i Horsens …

VS Automatic har mange års erfaring som EL installatør i Midtjylland. Med over 25 års erfaring har VS Automatic specialiseret sig i automations-løsninger, alarmløsninger og vedvarende grøn energi som solceller og varmepumper mm.

VS Automatic har tætte relationer til både private og erhverv i lokalområdet. Gennem mange års erfaring og specialisering er VS Automatic blevet en troværdig samarbejdspartner, der kan udføre enhver opgave indenfor EL i højeste kvalitet.

VS Automatic sætter en ære i at holde langvarige relationer med deres kunder.

Elektriker i Horsens, Østbirk og Hovedgård

VS Automatic udfører opgaver i hele Midtjylland og har base i Horsens, Østbirk og Hovedgård. VS Automatic’s autoriserede elektrikere er kompetente medarbejdere, som altid yder den højeste service, når de er ude hos kunden.

Læs mere om elektriker.

Blue Install rådgiver

For VS Automatic forpligter det at være Blue Install Rådgiver. Medarbejderne skal have den nyeste tekniske viden samt mulighed for at videreudvikle sine kompetencer, så det altid er kompetente og uddannede medarbejdere som besøger kunden.

VS Automatic tilbyder dig service indenfor alt i elbranchen samt kompetent rådgivning, for den bedste løsning til netop dit problem.