Logo

Opladning af elbiler

Er du klar til at lade elbiler op ved dit hjem eller virksomhed?

Der er ikke længere tvivl om, at elbiler er kommet for at blive, og det stiller nye krav til vores elinstallationer, fordi bilerne skal kunne lades op, når de holder stille.

Er du virksomhedsejer?

Hvis du er virksomhedsejer, er det en god idé at kunne tilbyde kunder og ansatte mulighed for, at de kan få ladet deres bil op ved din virksomhed. Og måske er du endda ved at skifte virksomhedens fossildrevne vognpark ud med et grønnere alternativ?

Er du privatperson?

Hvis du er privatperson, har du brug for at kunne lade din bil op, når den holder i indkørslen eller garagen. Det skal være nemt og effektivt.

Hvilken ladestander skal du vælge?

Når du skal have installeret en ladestander ved din bolig eller virksomhed, skal der træffes en del beslutninger først. Det drejer sig fx om:

Din installatør hjælper dig med at besvare det hele, så du er sikker på at få det, du skal bruge – hverken mere eller mindre.

Det skal være nemt, effektivt og sikkert

Det vigtigste ved din nye ladestander til elbilen er selvfølgelig sikkerheden. Det kræver en professionel installatør at rådgive og installere om den rigtige løsning – ellers kan konsekvenserne være alvorlige få både mennesker og materiel.

Men det er også vigtigt, at du får en lader, der effektivt kan lade elbilen lige der, hvor du har brug for det. Hvis du fx ved, at du kun holder et sted i ca. tre timer ad gangen, så skal det tages med i overvejelserne.

LAD OS RÅDGIVE DIG

Din Blue Install installatør glæder sig til at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning. .