B-E.Installationer A/S

Vores målsætning og mission

BE installationers primære mål er at kunne imødekomme og opfylde vores kunders behov og ønsker for installationsarbejde inden for industri, byggeri og alle former for daglig service. Dette gælder uanset, om det drejer sig om de traditionelle el-installationer eller de nyeste områder inden for data- og It-installationer.

Ligeledes er vores mål, at kvalitet og service altid skal være i top, og vores kunder altid får en løsning, der lever op til deres forventninger.

Vi har kompetencer indenfor el-installationer, sikring, køl/varme, energi, EDB/netværk, industri og service. Vi sikrer at du får kvalitet, garanti og service hver gang! 

Hos B.E Installationer har vi selvstyrende teams, som gør at vi har kunne udvikle og udnytte den enkelte medarbejder evne og potentiale, som samtidig styrker gruppens præstationer. 

Vi er en fremtidssynet virksomhed, som altid vægter det gode håndværk, da vi mener at god kvalitet og godt håndarbejde er et og samme. Derfor har vi bevidst valgt at blive SKS og ISO certificeret indenfor alle vores kompetencer.